A Royo Group fürdőszoba bútorok fejlesztésére, gyártására specializálódott spanyol cégcsoport.

„Küldetésünk, hogy új, funkcionális és letisztult megoldásokkal könnyítsük meg ügyfeleink életét, amely hozzájárul ahhoz, hogy jól érezzék magukat fürdőszobájuk használata során.”

A spanyol gyártó három saját márkát foglal magába:
- ROYO - különleges, magas kategóriás fürdőszoba bútorok
- ACQUIDRO - hidromasszázs rendszerek, kádak, kabinok, zuhanytálcák
- BANNIO - esztétikus, hétköznapi fürdőszoba bútor választék

A múlt…

Történetük több, mint 40 éve kezdődött, amikor a jelenlegi tulajdonos, Pascual Royo saját házában, manufaktúrális körülmények között, kétkezi munkával kezdett el konyhabútorokat gyártani. A lehulló darabokat a saját ágya alatt őrizgette, hogy újabb bútorelemeket álmodjon meg belőlük.

Egy napon aztán kis családi műhely vállalkozássá alakult és hosszú évek kemény munkájával érte el azt, hogy mára a Royo európa egyik vezető bútorgyártójává nőtte ki magát.

A fejlődéshez nagyban hozzájárult, hogy néhány éve a tulajdonos gyermekei is bekapcsolódtak a vállalat irányításába, és ezzel sok más mellett olyan tervező és mérnöki divízó alakult, ahol kreatív és tehetséges munkatársak segítik a termékek sikerességét.

A jelen…

A jelenlegi lendületes és ambíciózus vezetőség irányítása alatt számos új projekt kerül megvalósításra. Ilyen például az is, hogy ma már olyan világmárkáknak dolgoznak, mint a Roca és az Ideal Standard, miközben saját márkájuk a Royo is folyamatosan válik ismerté és elismertté nemcsak a hazai, de a nemzetközi piacokon is.

A cég jelentőségét mutatja, hogy Royo Group terveihez tartozik, mintegy globalizálva a Royo márkanevet újabb és újabb üzleti vállalkozások létrehozása más országokban és földrészeken is.

A sikert minden kétséget kizárólag a 40 év elhivatottság, rengeteg energia, hit és csapatmunka jelenti. Ezek azok az értékek, amellyekkel sikerült megvalósítani, hogy nap, mint nap olyan termékek kerüljenek piacra, amelyek a dizájn, a minőség és a funkcionalitás bélyegével ellátva nyújtanak át vásárlónak.

Ez maga a márka, amely mára már szerte Európa, Amerika és Ázsia 90 országában jelenti ugyanazt.

Ezen az oldalon Ön a BANNIO márka választékát találja, amely igényes, divatos és elérhető fürdőszoba bútor választékot jelenti.

Ismerje meg modelljeinket és válasszon az Önnek megfelelő szín - , forma- és méretválasztékból, és ne feledje, hogy bármelyik bútor mellett is dönt: kényelmet, praktikumot és funkcionalitást adunk Önnek!

A BANNIO termék használata során valóban a komfort érzését adja. A bútor családok között válogatva legyen szempont a fürdőszoba szekrényben is, hogy minden a megfelelő helyre kerüljön és Ön valóban jól érezze magát a reggeli készülődés vagy a nap végén való kikapcsolódás során.

A nagy fiókok teljes mélységben nyithatóak, így könnyen átláthatóvá válik, hogy hová tettük a hajszárítót, fésűt, borotvát, de mélységükben akár a flakonok, kéztörlők is jól elférnek; a kisebb rekeszekben jól tárolhatók az apróbb piperék.

Amennyiben kiegészítő szekrényre van szüksége polcos, állószekrényekkel bővítheti a tárolóhelyek számát.

Az Ön kényelmét szolgálja az is, hogy minden ajtó és fiók fékezőmechanikával illetve csapódásgátlóval felszerelt, így zajmentesen nyithatók és csukhatók.

A jövő…